SEGA – Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch !! …misschien

Sega heeft op 1 april een 8bit-versie van Bayonetta uitgebracht en op gratis Steam geplaatst. De achievements in het spel, verwijzen naar een website met een countdown die aftelt naar 11 april. Hieronder de link naar de teller van Sega.

De url staat in de afbeelding in de rode haarband. Van kleine plaatjes samengesteld als een puzzel.

Wellicht een hint naar Bayonetta III voor de Nintendo Switch? Niets is nog zeker op dit moment.

Bayonetta 3 url

http://www.sega.com/14111219

 

Neil deGrasse Tyson legt uit hoe rijk Bill Gates is

Bill Gates is veel, veel rijker dan jij. En in het geval je een herinnering nodig hebt, Neil DeGrasse Tyson kan het goed uitleggen.

Tijdens een toespraak in 2011 op de Universiteit van Washington zei de astrofysicus en “Cosmos” presentator dat als hij wat kleingeld op straat ziet, hij het alleen maar de moeite waard vind om het op te rapen als het 25 cent of meer is. Dus Tyson vraagt​​: “Hoeveel geld moet op straat liggen voordat Bill Gates het de moeite waard vind om het op te rapen?”

Het antwoord zal je nog meer depressief maken over je bankrekening.

Nog droeviger? De nettowaarde van Gates, toen Tyson sprak, drie jaar geleden was $ 50.000.000.000. Na het terugvallen van de bovenste plek op ’s werelds lijst van rijkste mensen (Mexicaanse telecom-magnaat Carlos Slim staat nu op 1) werd de waarde van de Microsoft-oprichter geschat op 76.000.000.000 $.

Joe Rogan Experience #505 – Matt Farah & Alex Ross

Joe Rogan Experience #505Matt Farah & Alex Ross

De Podcast van Joe Rogan. (Stand up comedian, UFC commentator, Presentator van Fear Factor, Acteur in NewsRadio e.v.a)

Altijd interessant en meestal meerdere afleveringen per week van vaak 3 uur. Met gasten van Louis Theroux tot Neil deGrasse Tyson! Zeker een aanrader.

Quantum Stealth – Onzichtbaarheid eindelijk uitgevonden en verder ontwikkeld

onzichtbaar met quantum stealth ohwzo.nl (5).jpgRechtstreeks uit Harry Potter maar dan echt. De ‘invisibility cloak’. De onzichtbaarheidsmantel uitgevonden door: Hyperstealth Biotechnology Corp.

Het is als het ware een deken de die illusie van onzichtbaarheid creëert door te werken als een soort flexibel scherm. … Meer Lezen …

Diamant mogelijk bewijs voor het bestaan van een grote ondergrondse zee

ruwe diamant suggereert ondergrondse zee

ruwe diamant suggereert ondergrondse zee

Mijnwerkers in Brazilië hebben een diamant gevonden welke ze in het eerste opzicht als waardeloos bestempelden. In het tweede opzicht kan deze ruwe edelsteen wel eens het bewijs zijn voor het bestaan van een water zee onder de aardkorst. … Meer Lezen …

18 Dingen die hoog creatieve mensen anders doen

Hoewel er geen “typische” creatieve type mensen zijn, zijn er wel enkele verklikkende kenmerken en gedragingen van zeer creatieve mensen. Hier zijn 18 dingen die ze anders doen. Probeer het eens en kijk of je creativiteit omhoog gaat.

vinger rechts.jpg1. Dagdromen

Creatieve types weten, ondanks wat docenten hierover hebben gezegd, dat dagdromen alles behalve een verspilling van tijd is. … Meer Lezen …

Tafeltennis robot neemt het op tegen Ping Pong kampioen (Youtube Video)

tafeltennis tegen een robot ohwzo.nl.jpgTimo Boll, 32 jaar is Duitslands tafeltenniskampioen. Hij is de nummer 8 van de wereld op dit moment. Ook is hij de ambassadeur van: KUKA Robotics in China. … Meer Lezen …

5 super handige producten die we allemaal nodig hebben

handige producten (4) ohwzo.nl.jpg

Of je nu jong of oud bent, het blijft leuk te doen alsof je vork een vliegtuig is die je mond in gaat vliegen. Ook verkrijgbaar in andere modellen zoals speciaal voor dames. … Meer Lezen …

Rivier dolfijn gespot voor het eerst sinds 1918

rivier dolfijn brazilie ohwzo.nl.jpgOnderzoekers hebben een nieuw soort dolfijn ontdekt. Het is een rivier dolfijn welke sinds de eerste wereldoorlog niet meer waargenomen is genaamd ‘Inia araguaiaensis’. Voor het laatst gezien in 1918 en nu duikt hij weer even op in Brazilië. De habitat van de dolfijn is in gevaar en zo snel als de dolfijn ontdekt is, is hij ook weer kwijt.

De groep onderzoekers van ‘the Federal University of Amazona’ werd geleid door Tomas Hrbek en de resultaten zijn gepubliceerd in PLOS One.

Ook wel ‘Araguarian Boto’ genaamd, ontdekt in Brazilië’s ‘Araguaia River basin’. Dit gebied is vrij druk bewoond en het dier wordt regelmatig waargenomen maar pas na genetisch onderzoek en schedel vergelijking is bewezen dat het gaat om een lid van de familie; I. geoffrensis. / I. araguaiaensis leeft in geïsoleerd gebied en Hrbek zegt: “Dat hij niet eerder ontdekt is is omdat niemand heeft gekeken. Het is een groot zoogdier dat regelmatig gezien wordt maar dat is niet direct bewijs van het soort”. … Meer Lezen …