Windows 10 Creators Update nu al downloaden en installeren – Download links x86 en x64 nl

Microsoft heeft bekendgemaakt dat Windows 10-gebruikers de ‘Creators Update’ vanaf 5 april zelf kunnen installeren. Wij hebben natuurlijk geen zin om te wachten en de update is er nu al!! Een week na 5 april begint Microsoft met het officieel uitbrengen van de update. Dat zal in fases gebeuren, waarbij nieuwe apparaten de update als eerste krijgen.

Gelukkig kunnen we zelf bepalen wanneer we updaten en een beetje Tweaker wil nu meteen! En dat kan. Zonder ‘Insider’ te zijn.

De Creators Update brengt onder andere Paint 3D, een 3d-variant van het bekende tekenprogramma, naar het besturingssysteem. Ook nieuw is de functie Beam, waarmee gebruikers spellen kunnen streamen. Dat werkt zowel op computers als op de Xbox One. Verder bevat de update een blauwlichtfilter en een gamemodus die moet leiden tot optimale prestaties bij het spelen van games. Tijdens de installatie van de update krijgen gebruikers een privacyscherm te zien met instellingen. Daarin is het mogelijk om aan te geven of Microsoft de locatie, diagnostische gegevens en spraakbestanden mag gebruiken en of apps gepersonaliseerde reclame mogen tonen.

Stap 1: Download het Windows 10 (NL) ISO (PRO en HOME) bestand

Download: x86 (32 bit) x64 (64 bit)

Stap 2: Neem tijdens het wachten op de download een kijkje bij onze spons or (Niet OR maar AND)

Stap 3: Pak de ISO uit naar een USB apparaat middels bv Rufus

Stap 4: Start op vanaf het apparaat of voer het setup bestand uit in Windows.

Stap 5: Volg de aanwijzingen op. Optioneel kan een schone installatie óf een installatie waarbij bestanden en instellingen worden behouden, worden gekozen.

De computer zal meerdere keren opnieuw opstarten.

 

Comments

comments

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.